Eettafels

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Eettafels

4 Seasons Outdoor eettafels zijn allemaal geschikt om buiten te staan op je terras in je tuin. De tuintafels van 4SO hebben allemaal minimaal 5 jaar fabrieksgarantie. Kies je voor een wicker tuintafel, dan zit er 10 jaar kleurgarantie op het Hularo wicker. Op alle 4 Seasons Outdoor tuintafels zit, gratis verzending en een snelle levering bij u thuis.

4 Seasons Outdoor eettafel

Een tuintafel van 4 Seasons, kun je het hele jaar buiten laten staan. Bevindt zich op de eettafel teakhout, dan kan je er voor kiezen om dit te behandelen met bijvoorbeeld een teak protector of een teak shield. Dit komt de levensduur ten goede. Alle andere tuintafels, zijn onderhoudsvrij door het gebruik van aluminium en/of kunststof.

Populaire eettafels van 4 Seasons Outdoor

De collectie tuintafels van 4SO is groot, maar enkele zijn populairder of de serie is daarvan zo uitgebreid, dat je er veel keuze in hebt. Denk daarbij aan de onderstaande 4 Seasons Outdoor tuintafels:

- Cricket.
- Rivoli.
- Victoria.
- Maison.
- Diva.
- Icon.

Maak je terras helemaal compleet met 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen, door er bijpassende tuinstoelen bij te nemen. Laat je hierover informeren door 1 van onze medewerkers. Zij kennen het volledige assortiment en weten precies welke tuinstoelen leuke te combineren zijn met de 4 Seasons Outdoor eettafels.