Filteren

Aluminium Tuinstoelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Aluminium Tuinstoelen

4 seasons outdoor tuinstoelen

De tuinstoelen van 4SO  zijn zeer divers. Zo kan je kiezen voor een erg landelijk model met veel rondingen, tot een zeer moderne strakke stoel van aluminium waar geen ronding in te vinden is. 1 ding staat altijd wel voorop bij 4 seasons outdoor en dat is dat de producten het gehele jaar door buiten kunnen blijven staan. Om dit te bereiken wordt er gebruik gemaakt van weerbestendige materialen zoals aluminium, rvs, wicker, all weather kussens, texilene en meer weerbestendige materialen welke er voor zorgen dat de tuinstoel onderhoudsvriendelijk is. 

Trendy lifestyle

Om te zorgen dat we altijd met de tijd mee gaan, werkt 4 seasons outdoor samen met bekende, maar ook minder bekende ontwerpers die de mode op tuinmeubel gebied altijd goed in de gaten houden. Hugo de Ruiter is zo'n bekende ontwerper. Hij is verantwoordelijk voor verschillende modellen binnen het tuinmeubelen programma van 4 seasons outdoor, denk hierbij aan de: Albion, Resort, Curve, Baya, Breeze en natuurlijk de Hugo. Hierbij heeft de Curve zelfs Design awards gewonnen.

Garantie

Wanneer je kwaliteit levert, moet je ook de verantwoordelijkheid nemen door lang garantie te bieden. 4 seasons outdoor doet dit dan ook door standaard 3 jaar garantie te geven en wanneer de stoel is voorzien van Hularo wicker, dan mag je profiteren van 10 jaar garantie op dit wicker draad. 

Service

Goede service hoort bij een goed product. Als officiële dealer van 4 seasons outdoor weet je dat wij goed geïnformeerd personeel hebben, die je veel kunnen vertellen over de verschillende modellen, maar ook over de gebruikte materialen. Ze kunnen eenvoudig helpen bij het maken van een keuze, omdat ze uitgebreid geïnformeerd zijn door de specialisten van 4 seasons outdoor.

Officiële 4 seasons outdoor dealer

De voordelen: Goede product informatie, maximale garantie, hele assortiment op voorraad, scherpste prijzen, volledige service, showroom, opgeleid personeel. Zorg dus altijd dat je je 4 seasons outdoor tuinmeubelen koop bij een officieel verkooppunt. Onze showroom zit in Naarden, zodat je ook even de sfeer en kwaliteit kan voelen van 4 seasons outdoor.

Tuinstoelen + tuintafel

Het assortiment tuinstoelen is zeer groot en dit geldt ook voor het assortiment tuintafels. De combinaties zijn eindeloos, hierom adviseren wij om na het zoeken van een mooie tuinstoel ook even te kijken bij ons tuintafels, zodat je terras meubelen mooi bij elkaar passen. Kom je er niet helemaal uit, informeer dan bij 1 van onze verkopers. Dit kan via de telefoon, per mail of door een bezoek te brengen aan onze showroom in Naarden.