Filteren

Aluminium Tuinsets

De mooiste tuinsets voor op je terras!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Aluminium Tuinsets

4 seasons outdoor tuinset

Het totale tuinset assortiment van 4 seasons outdoor vind je bij ons online. Kleed je terras of tuin mooi aan met 1 van de hoogwaardige tuinmeubelen van 4SO (4 seasons outdoor). Een tuinset bestaat vaak uit meerdere tuinmeubelen, denk hierbij aan een combinatie van een: tuinbank, tuintafel / salontafel en tuinstoelen. Dit kan worden uitgebreid met een bijzettafel en/of een voetenbank. Omdat wij een officiële dealer zijn van 4 seasons outdoor kunnen wij de beste verkoopprijs aanbieden, goede informatie en service geven over de producten en het hele assortiment aanbieden. Uiteraard wordt elke tuinset gratis thuisbezorgd.

Garantie en kwaliteit

4 seasons outdoor staat voor kwaliteit. Elke tuinset van 4 seasons outdoor is voorzien van hoogwaardige materialen die onderhoudsvriendelijk zijn. Daarom krijg je ook standaard op alle onderdelen 3 jaar garantie, inclusief de all weather kussens. Daarnaast krijg je 10 jaar garantie op het Hularo wicker, wat op bijna alle modellen terug te vinden is. De kwaliteit van de tuinmeubelen wordt dus gegarandeerd met deze lange garanties, maar ook de kwaliteit wordt gegarandeerd dankzij de hoogwaardige producten welke worden gebruikt zoals: Hularo wicker, all weather kussens, stainless steel, 4 seasons opholstery en Twitchell high-quality textilene en leisure tex.

De opbouw van tuinmeubelen

Een tuinset is een combinatie van verschillende tuinmeubelen welke samen een geheel vormen. Een groot deel van deze tuinmeubelen zijn opgebouwd uit een aluminium frame met daaromheen gevlochten hularo wickerdraden. Dit vormt de basis van een tuinmeubel. Voor extra comfort zijn bijna alle tuinsets van 4 seasons outdoor voorzien van hoogwaardige all weather kussens. Het voordeel van aluminium is, dat het erg licht is en niet kan gaan roesten, het hularo wicker heeft 10 jaar garantie en is van kunststof en dat maakt de tuinmeubelen van 4 seasons outdoor zo onderhoudsvriendelijk.

Tuinset modellen

Wij hebben het hele assortiment tuinsets van 4 seasons outdoor, waardoor je bij ons altijd aan het juist adres bent. Hieronder vind je een kleine opsomming van 4 seasons outdoor tuinsets. Naast deze sets kan je ook nog modellen terug vinden in onze categorie loungeset, tuinstoel of tuintafel. Ook kan je altijd via de mail of telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie over het assortiment van 4SO. Ook is er de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken in Naarden aan de Amsterdamsestraatweg 7B. Hieronder enkele populaire tuinset modellen van 4 seasons outdoor:

Brighton Barbados Valentine
Del mar Lodge Madoera
Delgrado Chester Mambo
Largo Sussex  

Hularo wicker tuinmeubelen

Wicker tuinmeubelen zijn razend populair. Kunststof wicker ziet eruit als rotan, maar heeft het voordeel dat het niet kan rotten of schimmelen. Je hoeft het dan ook haast niet te onderhouden. Wel is er veel kwaliteitsverschil in het wicker. 4 seasons outdoor heeft jaren lang ervaring in wicker meubelen en heeft hierbij veel tijd, geld en energie gestoken in het verbeteren van de wicker kwaliteit. Tegenwoordig is de kwaliteit zo goed, dat ze 10 jaar garantie geven op het hularo wicker. Daarbij is het getest op kleurvastheid, breekbaarheid en uitdroging. Het kunststof draad in de test periodes langdurig blootgesteld aan bijvoorbeeld: uv licht, alcohol, chloor, lotions en zout water.

Gratis bezorging

Alle tuinsets worden gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Hierbij streven wij naar een snelle levering, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om op afspraak de set te laten bezorgen op uw woon of vakantie adres. Levering buiten Nederland of België is ook mogelijk, neem hiervoor dan even contact met ons op. Wij bieden deze service aan omdat tuinmeubelen grote pakketten zijn en dus niet makkelijk vervoerd kunnen worden. Wij werken met gerenommeerde bedrijven die al jaren in de transport wereld zitten en betrouwbaar zijn in het voorzichtig vervoeren van grote pakketten.