• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Outlet

Aanbiedingen van 4 Seasons Outdoor zie je weinig en dat komt omdat 4 Seasons Outdoor tuinmeubel jaren lang mee gaan. Je krijgt bijvoorbeeld 10 jaar garantie op al het Hularo wicker en dat zie je nergens anders. Alle tuinsets zijn uitgerust met all weather kussens en het frame van de meeste loungesets bestaan uit hoogwaardig en extra dik aluminum. Dit is een duidelijk meerwaarde waar je zorgeloos van kan genieten, jaar op jaar op jaar.

 

Aanbiedingen

Wil je graag een leuke 4 Seasons Outdoor aanbieding, neem dan even contact met ons op, waarbij wij voor u gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een korting als u grotere aantallen koopt of een uitgebreide loungeset. Ook kunnen wij je een leuke aanbieding doen op bijvoorbeeld gratis beschermhoezen of onderhoudsmiddelen.

 

Showroom acties

Wij hebben ook een prachtige showroom aan de Amsterdamsestraatweg 7B te Naarden. Door onze centrale ligging tussen Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Almere zijn wij goed te bereiken via de A1 waarbij u afrit 6 moeten hebben richting Naarden vesting. U kunt na een bezoek aan onze showroom nog heerlijk even door de prachtige Naarden vesting lopen en daar een terrasje meepakken.

 

In de showroom hebben wij altijd actie modellen staan, waar je leuke korting op kan krijgen. Denk bijvoorbeeld aan showroom modellen met minimale gebruikerssporen. Het zijn tuinsets die uit de verpakking zijn gehaald en minimaal in gebruik zijn genomen. Maar denk ook aan de eerder genoemde acties zoals gratis onderhoudsmiddelen of een beschermhoes waar u de hele loungeset onder kwijt kan. Informeer bij onze verkoper wanneer u in de showroom bent of er nog leuke aanbiedingen/ kortingen zijn op bepaalde modellen.

 

Vragen over een aanbieding of een prijsvoorstel aanvragen?

Heeft u een vraag over een bepaalde aanbieding of u wilt graag een offerte opvragen van een bepaalde 4 Seasons Outdoor tuinmeubel? Neem dan even contact met ons op:

 

Loungeset.nl
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden

 

T: 035-8200321
E: [email protected]