Onderhoudsmiddelen

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Onderhoudsmiddelen voor je tuinmeubelen

4 seasons outdoor heeft 15 onderhoudsmiddelen voor je tuinmeubelen. Of dit nou onderhoud is aan je teakhouten tuinset of onderhoud voor je wicker tuinset, 4 seasons outdoor kan de levensduur van je tuinmeubelen verlengen, mits je goed onderhoud pleegt. Goed onderhoud kan de levensduur van uw tuinmeubelen aanzienlijk vergroten. Zeker als het hierbij gaat om meubelen met natuurlijke materialen zoals hout, teakhout etc. Hieronder vind je 15 onderhoudsmiddelen voor de verschillende type tuinmeubels.

 

Multi-surface cleaner 30104
Dit schoonmaakmiddel is voor eigenlijk alle tuinmeubelen geschikt. Het is een zachte zeepoplossing die speciaal ontwikkeld is voor tuinmeubelen. Je kan het onder andere gebruiken voor je tuinkussens en het doek van je parasol. Pas het toe om vuil te verwijderen.


3 in 1 teak care kit 60006
Een multipack om je teak meubelen te onderhouden. In deze verpakking zit alles wat je nodig hebt: teak schoonmaakmiddel en teak beschermingsmiddel en materialen om dit goed aan te brengen op je teak meubelen. Denk hierbij aan een speciale borstel, spons, schuurspons en meer. Eén pakket waarmee  je in 1x klaar bent.

 

Teak protector 60001
Het teak hout beschermingsmiddel van 4 seasons outdoor is geschikt om de lichtbruine kleur van teak langer te behouden. Hierdoor blijft je teakhouten tafel, stoel of bank er als nieuw uitzien. Belangrijk is wel dat het hout schoon en droog moet zijn voordat je het aan brengt. Voor het schoonmaken van het teakhout, kan je teak cleaner 60002 gebruiken.

 

Teak cleaner 60002
Teak schoonmaakmiddel zorgt ervoor dat de natuurlijk aanslag zoals mos en groene aanslag verwijderd wordt. Ook zorgt het middel ervoor dat er een kleine beschermingslaag achterblijft, zodat deze mossen minder snel terug komen. Om dit echt goed aan te pakken, moet je het teak na het schoonmaken behandelen met Teak protector 60001 van 4 seasons outdoor. 

 

Teak shield 60004
Teak shield is een afweermiddel voor water en vocht en helpt daarbij dus vlekken te voorkomen. Denk aan vlekken van bijvoorbeeld natte glazen, maar ook vlekken van water wat op je tafel, stoel, bank blijft liggen na een regenbui. Het maakt je teak meubelen beter bestand tegen water en vocht.


Vintage teak protector 60007
Het oudere teak heeft een warme donder bruine kleur. Om deze kleur te behouden, moet je vintage teak protector gebruiken. Gebruik voor het aanbrengen wel een goed teak schoonmaakmiddel zoals teak cleaner 60002.

 

Instant grey 60011
Wanneer je graag je teak houten tafel een oudere uitstraling wilt geven, zoals de uitstraling van verweert teak wat een grijze kleur heeft, dan is instant grey het perfecte middel. Deze geeft je teak houten tafel de grijze tint van een oudere teak tafel.

 

Wicker en textileen cleaner 64000
Deze niet schuimende zeep oplossing is perfect om wicker en textileen schoon te maken. Textileen wordt toegepast bij kussens, maar komt ook vaak voor op de zit er rugvlakken van tuinmeubelen.

 

Wicker en textileen protector 30007
Dit middel zorgt ervoor dat je wicker en je textileen beter beschermd worden tegen bijvoorbeeld UV invloeden. Het wicker en het textileen blijven langer hun kleur behouden, door het gebruiken van wicker en textileen protector. Ook helpt het om vlekken te voorkomen.

 

Cushions en parasol protector 30008
Dit is een geweldig middel, voor eerstegraads vlekken te voorkomen. Dit middel is namelijk vuil-, water- en vochtafstotend. Je kussens en parasol zijn dan dus beter beschermd tegen weersinvloeden en vlekken. Houdt er rekening mee dat je dit wel 1x in de zoveel tijd moet herhalen.

 

Stone protector 65001
Dit middel zorgt ervoor dat je stenen bladen of terras vuil-, water- en vochtafstotend zijn. Hierdoor krijg je dus minder snel groene aanslag en zal het terras er langer mooi uit zien en dus minder onderhoud nodig hebben.


Stone en polywood cleaner 64001
Polywood schoonmaken of je polywood vernieuwen. Met het polywood schoonmaakmiddel verwijder je vuil- en vochtplekken en geef je het polywood weer een nieuwe look.

 

Polywood protector 64002
Polywood beschermen tegen water en vocht, dan is dit een uitstekend middel. Dit polywood beschermingsmiddel voorkomt ook vlekken, waardoor je polywood blad er langer als nieuw uit blijft zien.


Stainless steel 67003
Roest verwijderen? Met dit middel kan je eenvoudig roest aanslag op je stainless steel/ RVS verwijderen. Het lost het roest op en hersteld het RVS weer naar zijn oorspronkelijke uiterlijk.

 

Stainless steel roest protector 67004
Dit roest beschermingsmiddel bevat corrosie-inhibitoren. Dit zorgt voor een onzichtbaar schild om corrosie te voorkomen. Corrosie-inhibitoren zijn actieve stoffen die zich verplaatsten naar beschadigde oppervlakken, waarna deze het proces van corrosie tegengaan.