• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Twitchell

Twitchell high-quality textileen

4 seasons outdoor gebruikt op verschillende modellen hoogwaardig textileen van Twitchell. Twitchell verkoopt over de hele wereld en is vooral bekend om zijn weerbestendige materialen en producten. Zo zie je over de hele wereld zonneschermen terug, waar Twitchell het doek voor aangeleverd heeft. 

Twitchell textileen zie je bijvoorbeeld ook veel terug bij tuinstoelen, waar het zit- en rugvlak is bekleed met dit materiaal. Het is 100% weerbestendig, waardoor het het hele jaar buiten kan blijven staan.

High-quality textileen en Leisure tex

4 seasons outdoor is een samenwerking aangegaan met Twitchell, waarbij 4SO (4 seasons outdoor) de kwaliteitseisen van het textileen naar een hoger niveau wilden hebben. Hier is toen het high-quality textileen en het Leisure tex uit gekomen. De kussens en de loungesets die hiermee zijn uitgevoerd, zijn weerbestendig, bevatten geen absorberende stoffen en zijn speciaal gemaakt voor het buitenleven. Dit resulteert in een tuinmeubel die onderhoudsvriendelijk is en het hele jaar buiten kan blijven staan.

Over Twitchell

Twitchell bestaat sinds 1922 en is één van de marktleiders op het gebied van garens, vezels, textiel, coatings en weefsels. Ze bestaan al bijna een eeuw lang en leveren de meest hoogwaardige draden en weefsels die je in de wereld kan krijgen. De prestaties zijn in de loop der jaren enorm verbeterd, waarbij ze tegenwoordig ook actief bezig zijn met draden en weefsels met nanotechnologie.

Twitchell ziet het als hun taak als één van de marktleiders, om altijd de meest geavanceerde materialen en technieken in huis te hebben of om deze te ontwikkelen. Het is hun verantwoordelijkheid om altijd het beste te kunnen aanbieden.