Filteren

RVS Loungesets

Dé hoogste kwaliteit loungesets ter wereld!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
RVS Loungesets

4 seasons oudoor banner

Op zoek naar een mooie 4 seasons outdoor loungeset, dan ben je op zoek naar kwaliteit. 4 seasons outdoor heeft een goede reputatie op tuinmeubel gebied en dat zie je onder andere terug in de garantie en de gebruikte materialen. Zo bieden zij 10 jaar garantie op hularo wicker, zijn alle tuinsets voorzien van all weather kussens en gebruiken vele andere hoogwaardige materialen zoals: aluminium, RVS, stainless steel, 4 seasons upholstery en Twitchell weather resistant materials. Ze bestaan al meer dan 25 jaar en weten de kwaliteit hoog te houden omdat zij hun eigen fabriek hebben en continue kiezen voor de nieuwste ontwikkelingen en beste materialen. Ze hebben een strenge kwaliteitscontrole waarbij elke loungeset wordt gecontroleerd voordat deze de fabriek uit mag.

4 seasons outdoor loungeset

4 Seasons Outdoor heeft meer dan 14 loungeset modellen in het assortiment. Alle loungesets zijn voorzien van all weather kussens en zijn opgebouwd met de beste materialen. Zo krijg je standaard 10 jaar garantie op het hularo wicker en bieden ze op alle andere onderdelen standaard 3 jaar garantie. Het assortiment aan loungets is groot en al deze modellen zijn bij ons te koop. Omdat wij een officiële dealer zijn van 4 seasons outdoor vind je bij ons de beste prijs, de beste service en het totale assortiment.

De opbouw van een loungeset

Een loungeset is vaak opgebouwd uit een aluminium frame waaromheen wicker is gevlochten. Wicker zijn kunststofdraden, van deze draden wordt het vlechtwerk gemaakt welke om het aluminium frame wordt gevlochten. Sommige sets zijn voorzien van een RVS of stainless steel onder het frame. Dit materiaal heeft een industriële uitstraling en is roest bestendig. De nieuwe indoor - outdoor lijn van 4 seasons outdoor zoals de Hugo, Tivoli, Curve en Cayman, zijn voorzien van een 4 seasons upholstery en/ of twitchell weather resistant materiaal. Deze hebben de uitstraling van een binnenbank, maar hebben de kwaliteiten van een buiten bank. Lees daar meer over op de pagina van de loungeset zelf.

Loungeset modellen

Zoals aangegeven zijn er meer dan 14 modellen, waardoor de keuze niet makkelijk kan zijn. Wel is het zo dat er altijd een passende tuinset tussen moet zitten. Kijk in onze webshop rond en zie daar de loungeset modellen van 4 seasons outdoor:

Kingston Somerset
Riviera Avignon
Mambo Palm Beach
Sussex Luton
Cosmo Cayman
Curve Tivoli
Buckingham  

10 jaar garantie

Kwaliteit is zeer belangrijk voor 4 seasons outdoor en daar besteden ze dan ook veel tijd, geld en energie in. Om te laten zien dat ze echt kwaliteit leveren geven ze 10 jaar garantie op het hularo wicker, wat bijna in elke loungeset zit verwerkt. Je kunt je tuinset dus het hele jaar buiten laten staan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Op alle andere onderdelen van je loungeset krijg je standaard 3 jaar garantie. Dit is dus inclusief de all weather kussens. Dit is zeer lang, aangezien de meeste merken geen garantie geven of slecht 1 a 2 jaar.

Hularo wicker

Waarom 10 jaar garantie op het Hularo wicker. Al het vlechtdraad op de tuinsets van 4 seasons outdoor is van Hularo. Hularo is synthetisch wicker wat betekend dat het een kunststof draad is. Dit draad is van een dermate hoge kwaliteit dat hij kleurvast is, uv bestendig, water bestendig en droogt het niet uit. Om dit te testen is het hularo wicker uitvoerig blootgesteld aan onder andere uv licht, zoutwater, lotions, alcohol en chloor. Dit heeft het allemaal doorstaan, waardoor ze er 10 jaar garantie opgeven. Een ander voordeel van hularo wicker tegenover ander kunststof wicker, is dat het een hele natuurlijk kleur heeft. Daarbij is het ook nog eens 100% recyclebaar.

All weather tuinkussens

Een loungeset van 4 seasons outdoor is altijd voorzien van all weather kussens. De gebruikte materialen zijn water resistent, wat betekend dat zij geen water absorberen. Door de hoge kwaliteit Olefin en Tex die gebruikt worden in de kussenhoes, blijven de kussens lekker zacht aanvoelen. Het zitcomfort wordt daarnaast gegarandeerd door het gebruikte foam en Dacron. Hierbij zorgt het Dacron ervoor dat het kussen altijd weer in de juiste vorm terugkeert. Per model staat er beschreven welke materialen er zijn gebruikt.

Stainless steel

Dit materiaal zie je onder andere terug in de "curve", "tivoli" en veel tuinstoelen van 4 seasons outdoor. Stainless steel wordt gezien als roest vrij staal. Hierbij is stainless steel een staal soort met een laag koolstofgehalte, daarnaast bevat het 10% of meer chroom. Deze combinatie zorgt voor het unieke corrosie werende karakter. Roestvorming zal dus niet snel plaatsvinden. Mocht het plaatsvinden, dan is dit te behandelen met 4 seasons outdoor stainless steel rust preventer.

Gratis verzending 

Alle 4 seasons outdoor loungesets worden gratis thuisbezorgd binnen Nederland en België. Moet het buiten deze twee landen bezorgd worden, dan is dit ook mogelijk in overleg. Tevens is het mogelijk om de loungeset op afspraak te laten bezorgen. Hierbij geeft u aan op welke datum u de set wilt ontvangen, waarbij wij er voor zorgen dat deze die dag wordt bezorgd.