• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Quote

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Quote loungeset van 4 Seasons Outdoor is een unieke verschijning. Met het strakke aluminium frame die is voorzien van sterke poder coating en het gebruik van Twichell textileen en teakhout is het een moderne verschijning in je tuin of op je terras. Ondanks zijn royale zit oogt hij toch heel compact en luchtig. Dit komt onder andere door het open frame. Je kan onder de loungeset door kijken waardoor hij op gaat in je tuin. De tuinset is uitgerust met all weather kussens waardoor hij ook tijdens een regenbui buiten kan blijven staan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om de kussens en dat moet wel een ontspannen gevoel geven.

All weather kussens

De kussens voelen hierbij prettig en zacht aan en het comfort is erg groot. In de all weather kussens wordt namelijk dracon gebruikt. Dracon heeft de eigenschap om zich aan te passen aan je lichaam wanneer je er op zit en wanneer de druk verdwijnt, komt het volume terug in het materiaal. Je kussens blijven er dus goed uit zien en het volume en comfort blijft ook na jaren loungen goed. 

Garantie

Op alle elementen van de quote loungeset zit standaard 3 jaar garantie. 3 jaar garantie is lang voor tuinmeubelen en dat zegt wel iets over de kwaliteit van 4 Seasons Outdoor en de verantwoordelijkheid die zij hiervoor durven te nemen. 4 Seasons Outdoor gebruikt hoogwaardige materialen en dat zie je terug in de service, garantie en de afwerking van de tuinsets.

Gratis verzending

Het ontspannen begint eigenlijk al bij het bestellen. Je hoeft je 4 Seasons outdoor Quote niet zelf op te halen, want wij komen deze gratis bezorgen op elk adres in Nederland of België. Wilt je graag je Quote ontvangen op een adres buiten deze landen dan is dat geen enkel probleem. Wij werken met verschillende internationale transportbedrijven die over de hele wereld jouw loungeset kunnen bezorgen.