• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Hugo

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Details over de Hugo loungeset

- Gratis verzending
- 100% weerbestending
- 3 jaar garantie
- Officiële 4 seasons outdoor dealer

10 Hugo elementen die je kan bestellen

Eind stuk met armleuning rechts
- 65 cm hoogte
- 80 cm breedte
- 98 cm lengte
- 59 cm zitdiepte
- 41 cm zithoogte
- 65 cm rugleuning lengte 

 

Eind stuk met armleuning links
- 65 cm hoogte
- 80 cm breedte
- 98 cm lengte
- 59 cm zitdiepte
- 41 cm zithoogte
- 65 cm rugleuning lengte 

 

Center element
- 65 cm hoogte
- 65 cm breedte
- 98 cm lengte
- 59 cm zitdiepte
- 41 cm zithoogte
- 65 cm rugleuning lengte 

 

Hoek element
- 65 cm hoogte
- 98 cm breedte
- 98 cm lengte
- 59 cm zitdiepte
- 41 cm zithoogte
- 65 cm rugleuning lengte  

 

Chaise lounge
- 65 cm hoogte
- 92 cm breedte
- 95 cm lengte
- 120 cm zitdiepte
- 41 cm zithoogte
- 65 cm rugleuning lengte 

 

Lounge stoel zwart
- 70 cm hoogte
- 73 cm breedte
- 100 cm lengte
- 59 cm zitdiepte
- 38 cm zithoogte
- 55 cm rugleuning lengte 

 

Voetenbank zwart
- 41 cm hoogte
- 50 cm breedte
- 50 cm lengte

 

Loungestoel met print
- 70 cm hoogte
- 73 cm breedte
- 100 cm lengte
- 59 cm zitdiepte
- 38 cm zithoogte
- 55 cm rugleuning lengte   

 

Voetenbank print
- 41 cm hoogte
- 50 cm breedte
- 50 cm lengte  

 

Decoratie kussen
- 50 cm breedte
- 50 cm lengte 

 

Over de Hugo 

4 seasons outdoor Hugo loungeset, is een tuinset waarmee je het interieur doortrekt naar je exterieur. Het design van de tuinmeubelen zouden ook zo in je woonkamer kunnen staan, waardoor je buiten op je terras het zelfde comfort en design hebt als binnen. Alle 4 seasons outdoor tuinmeubelen zijn 100% weerbestendig en kunnen het helejaar buiten blijven staan. Hierbij is de Hugo modulair, waarbij je de keuze hebt uit 10 verschillende elementen die je kunt combineren. Dit zorgt ervoor dat je zelf kan bepalen hoe jij je terras of tuin indeelt met je tuinmeubelen. Ga je voor een grote comfortabele loungeset of ga je vor een ontspannen fauteuil met een voetenbank. 

All weather - 100% weerbestendig

De gebruikte materialen van de Hugo zijn allemaal weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Geen van de materialen kan gaan rotten of schimmelen, aangezien het kunststof materialen zijn en daarbij geen vochtabsorberen. Het vocht kan daardoor niet in de stof indringen. Daarnaast is het frame van aluminium en aluminium hefet de eigenschap dat het niet kan roesten, waardoor je hier geen omkijken naar hebt.

Garantie

Op de 4 seasons outdoor hugo zit 3 jaar garantie. Mocht er iets aan de hand zijn binnen deze 3 jaar, dan wordt dit vergoed, vervangen of vernieuwd. Uitteraard gebeurt dit in samenspraak met u en geldt dit alleen op schade die door normaal gebruik veroorzaakt worden. De tuinset kan het hele jaar buiten blijven staan, aangezien hij 100% weerbetendig is.

Service

Gratis verzending bieden wij aan, wanneer je deze tuinset besteld of een onderdeel ervan. Naast de gratis verzending is ons personeel opgeleid door 4 seasons outdoor, zodat zij je alles kunnen vertellen over het product of het assortiment. Hierdoor kunnen zij je perfect helpen bij het uitzoeken van de juiste tuinset of loungeset. Ze kunnen eenvoudig vergelijkbare producten aanhalen en daarbij de verschillen uitleggen. Een goed product begint namelijk bij de verkoop. 

Hoogwaardige materialen

4 seasons outdoor maakt altijd gebruik van hoogwaardige materialen en hebben speciaal voor de Hugo gebruik gemaakt van verbeterde all weather materialen. Hierdoor ziet de Hugo eruit als een bank voor in de woonkamer, maar heeft het de eigenschappen van een comfortable loungeset voor buiten. Om dit te realiseren heeft 4 seasons outdoor onder andere gebruik gemaakt van 4 seasons upholstery en twitchell high-quality textilene en Leisure tex. Dit zijn weerbestendige materialen die geen vocht kunnen absorberen en schimmelwerend zijn.

Verzending

Wij bieden gratis verzending aan binnen Nederland en België. Wil je graag je 4 seasons outdoor buiten deze landen ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Neem hiervoor dan even contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Ook het afleveren op 1 bepaalde dag is mogelijk, neem hiervoor dan ook even contact met ons op.

Officiele 4 seasons outdoor dealer

Als officiele 4 seasons outdoor dealer kan je bij ons profiteren wij van financiële en service voordelen. Zo profiteer je bij ons van de beste verkoopprijzen, aangezien wij scherpe inkoopprijzen hebben. Daarnaast kan je bij ons het totale 4 seasons outdoor assortiment bestellen en hebben wij het hele assortiment op voorraad. Mocht je specifiek op zoek zijn naar een 4 seasons outdoor product, maar kan je deze niet vinden? neem dan even contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen. Al onze verkoper zijn opgeleid door 4 seasons outdoor, zodat zij het hele assortiment kennen. Hierdoor kunnen zij je perfect helpen bij het aanreiken van een goede keuze.

4 season upholstery

4 seasons upholstery kan geen water absorberen en is daardoor een weerbestendig materiaal. Om het aluminium frame van de Hugo zit quick dry foam en Dacron, deze materialen zorgen voor de vorm van de hugo len maken hem zeer comfortabel om op te zitten. Het quick dry foam en Dacron worden op zijn plaats gehouden door het 4 seasons upholstery. Het 4 seasons upholstery wordt juist gebruikt, omdat zit materiaal erg prettig aanvoel tegen je huid.