• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Elite

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De 4 Seasons Outdoor Elite loungeset wordt standaard uitgerust met all weather kussens en je krijgt 10 jaar garantie op de kleur echtheid van het "hularo" wicker vlechtwerk. 10 jaar garantie is uniek en dat kan je alleen doen als je kwaliteit levert en gelooft in je product en materialen. 4 Seasons outdoor levert kwaliteit en durft hiervoor de verantwoordelijkheid voor te nemen en laat dat zien door lange garantie termijnen. Hierdoor kan je zorgeloos genieten en lekker ontspannen in je loungeset. Het aluminium frame is bijvoorbeeld ook dikker en steviger dan andere merken. 4 Seasons outdoor gebruikt 2 mm dik aluminium, waarbij er doorgaans slechts 1.2 of 1.5 mm dik aluminium wordt gebruikt. Dit zijn allemaal van die kleine punten die het verschil maken en die de levensduur zeker ten goede komt.

 

Herkomst 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen

De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor komen uit indonesië. Hier hebben wij onze eigen fabriek en ontwikkelen wij onze eigen vlechtdraad en kopen wij in bij vaste partners die voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan de 4 seasons outdoor tuinmeubelen. Het aluminium frame is zeer belangrijk en moet dan ook zuiver zijn, zodat hij jaren lang 4 seizoenen buiten kan blijven staan. Er is dus een strenge controle op de kwaliteit hiervan en dat geld ook voor het "hularo" wicker wat niet mag verkleuren en de all weather kussens. Voordat een loungeset van 4 Seasons Outdoor op de markt komt is er al meer dan 2 jaar aan voorbereiding aan vooraf gegaan. Van de eerste schets tot het daadwerkelijk verkoopbare product gaan uitgebreide testfases voorbij. Deze testen zorgen er voor dat 4 Seasons outdoor meerdere prijzen heeft gewonnen aan design en innovatie.

 

Gratis verzending

Het vervoeren van een mooie grote loungeset is niet eenvoudig, daarom bezorgen wij elke loungeset van 4 seasons outdoor gratis binnen Nederland en België. Ook buiten deze landen bezorgen wij, echter moeten wij hier dan wel transportkosten rekenen. Wij werken met meerdere internationale transportbedrijven die over de hele wereld kunnen bezorgen. Wij zien je bestelling dus graag tegemoet en zorgen dat hij netjes en met veel zorg wordt bezorgd.