• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Cosmo

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Anderen over de Cosmo

Strak, zeer modern, trendy, lijkt op een loungebank die je eerder binnenin een huis zou verwachten, dan een loungeset voor buiten. Voelt licht aan, zit lekker comfortabel. Dit zijn enkele reacties. Zo hebben wij nog een reactie voorbij horen komen, dat deze set niet verkeerd zou staan in St. Tropez of een ander vakantie huis in zuid Europa. Zeer veel positieve reacties dus! 

Cosmo island white

Deze kleurstelling combineert de kleur taupe met wit. De taupe kleurige kussens zorgen voor een warme en gezellig sfeer, terwijl het wit zorgt voor design. Het witte aluminium frame springt er echt uit. Door het frame een afwijkende kleur te geven van de kussens wordt hier echt het accent op gelegd. Hij past dan ook perfect bij een strak modern huis en/of terras. De tuinset weet er echt uit te springen als je hem plaatst op oppervlakken die 1 egale kleur hebben. Hierbij past hij goed bij kleuren zoals wit, zwart, grijs, antraciet of juist een knallende opvallende kleur. 

Cosmo island taupe

De taupe variant van deze set is meer ingetogen. Hij oogt chiquer dan de moderne island white kleur. Waarbij de island juist het aluminium frame laat spreken, houdt de taupe versie het frame meer in de schaduw doordat het dezelfde kleur heeft als de all weather kussens. Wanneer je wilt dat je tuinset er echt tussen uitspringt met de omgeving, dan kies je voor de island white. Wil je dat hij meer overloopt in zijn omgeving, dan kies je voor de taupe loungeset.

10 jaar Garantie

De 4SO loungeset Cosmo is een aluminium tuinset. Aluminium heeft de eigenschap dat het licht is, maar ook dat het niet kan roesten. Hierdoor heeft weer en wind geen invloed op de kwaliteit van de set en dat maakt hem zeer onderhoudsvriendelijk. Een ander positief punt zijn de all weather kussens. Deze tuinkussens zijn gefabriceerd van niet absorberende materialen. Dit betekend, dat ze geen vocht vasthouden en dus tijdens een regenbui, rustig buiten kunnen blijven liggen. Daarbij is het zo dat je op alle onderdelen van deze set 3 jaar garantie krijgt. Dit geldt voor het frame en voor de kussens. Wij bieden ook nog gratis verzending aan, zodat u thuis alleen maar hoeft te wachten tot de tuinset wordt bezorgd.

Over de loungeset Cosmo

Met de 4 seasons outdoor loungeset Cosmo haal je het comfort van binnenmeubelen naar buiten. Het strakke design van deze tuinset zou ook zo binnen kunnen staan in een modern interieur. Het open aluminium frame van deze tuinset zorgt er daarbij wel voor dat hij een outdoor look krijgt en gekenmerkt wordt als tuinmeubel. Het aluminium frame wat de de eigenschap heeft dat het niet kan roesten, heeft als 2e eigenschap dat het erg licht is. Hierdoor kan je hem makkelijk verplaatsen. De tuinset Cosmo van 4SO (4 seasons outdoor) is ook zeer onderhoudsvriendelijk. De tuinmeubelen zijn namelijk voorzien van all weather kussens. Deze tuinkussens kunnen makkelijk een regenbui hebben, waardoor je niet de hele tijd de kussens hoeft op te bergen. De Cosmo kan je in 2 kleuren bestellen:

  1. Island white
  2. Taupe