• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Castillo

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Castillo

4 Seasons Outdoor Castillo loungeset is een onderhoudsvriendelijke set die gemaakt is om 4 seizoenen lang van het buitenleven te genieten. Op de banken en stoelen liggen all weather kussens die makkelijk een regenbui kunnen hebben. Het gemak van een tuinset is dat je niet telkens hoeft te slepen met de kussens als je even weg gaat en het misschien gaat regenen. Met 4 seasons outdoor tuinmeubelen kan je zorgeloos op pad gaan en de kussens rustig buiten laten liggen als het gaat regenen.

Italiaans design

Castillo klinkt een beetje italiaans en dat vind je ook terug in het fijne polyloom ice wicker kunststof draad. Het fijne hularo wicker wat om het alumium frame is gevlochten is van een hoogwaardige kwaliteit en oogt erg chique. Waar de Italianen soms wat achter blijven met de kwaliteit, heeft 4 seasons outdoor juist werk gemaakt om de hoogsthaalbare kwaliteit te leren en dit te verpakken in een mooi design.

10 jaar garantie

Zo krijg je namelijk 10 jaar garantie op de kleur echtheid van het wickerdraad en dat is uitzonderlijk. Het wicker draad is door en door gekleurt en is uitvoerig getest op zijn langdurige kleur echtheid. Zo is het vlechtdraad langdurig blootgesteld aan UV-licht, chloor, alcohol, lotions en zoutwater, waarbij hij kleurvast bleef en zijn flexibiliteit. Een garantie van 10 jaar zegt veel over de kwaliteit en de geloofwaardigheid van 4 seasons outdoor die duidelijk achter de kwaliteit staat van de gebruikte materialen.

Gratis verzending

Wij willen het je graag zo makkelijk mogelijk maken en daarom bezorgen wij elke 4 Seasons Outdoor Castillo gratis bij je thuis. Hierdoor hoef jij geen grote bus of aanhanger te regelen om de tuinset thuis te krijgen. Binnen Nederland en België bezorgen wij alles gratis. Wij kunnen overal in de wereld bezorgen, echter moeten wij buiten Nederland en België een ander tarief rekenen. Wij werken met verschillende internationale transportbedrijven die met veel zorg jouw loungeset ook buiten deze 2 landen willen bezorgen, maar vragen daar wel een hogere transportprijs voor. Hier zijn wij zeer transparant in en je mag zelf ook een transport organisatie aandragen.