• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Riviera

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

4 seasons outdoor loungeset Riviera

De loungeset Riviera van 4 seasons outdoor wordt omschreven als "subtle white aluminium with a natural thread", vrijvertaald is de Riviera "subtiele wit aluminium met een natuurlijke draad" Hierbij wordt het Hularo wicker, wat om het frame zit gevlochten, het draad genoemd. De riviera tuinset is modern en een kruising tussen strak en landelijk. Het aluminium frame maakt hem zeer strak, echt van deze tijd en het wicker wat je aan de zijkant en rugleuning ziet, maakt hem landelijker en geven de set een sfeervol/ warm uiterlijk. Het is een zeer mooie combinatie, waarbij het lijkt als of je loungeset in je tuin of op je terras zweeft. De Riviera van 4 seasons outdoor is modulair, wat betekend dat je eindeloos kan combineren met de 8 elementen die te bestellen zijn. Heb je een klein terras dan bestel je 2 elementen, heb je een groot terras om te vullen, dan kan je net zoveel elementen bestellen tot dat je terras gevuld is.

Wat zeggen anderen over de Riviera

De Riviera tuinset van 4 seasons outdoor is een loungeset die voor- en tegenstanders heeft. De koper die een traditionele loungeset/tuinset wilt, die vindt de riviera soms iets te modern. Terwijl sommige van deze doelgroep, de tuinstoelen van de Riviera voor bij een tuintafel wel weer geweldig vinden. Dit kan te maken hebben omdat een tuinstoel in een andere setting staat, dan een complete loungeset. 

De moderne koper, welke over het algemeen iets jonger is, die is helemaal enthousiast over deze set. Omdat de Riviera loungeset het moderne, strakke aluminium design toont met strakke lijnen en dat maakt hem minimalistisch. Daarnaast staat hij echt op poten, waardoor je door de set heen kan kijken en hij oogt daardoor frisser. Het witte provence wicker, geeft daarbij een uitstraling van warmte, die het "koude" aluminium juist mist. Hierdoor is hij in evenwicht en laat hij zich van 2 kanten zien.

Garantie

4 seasons outdoor geeft 10 jaar garantie op het wicker van deze tuinset. Het gebruikte wicker is Hularo wicker. Hularo wicker is een hoogwaardig kunststofdraad, die kleurvast en vu resistent is. Hierdoor verkleurt het draad niet door invloeden van uv licht. Daarnaast is het uitgebreid getest en blootgesteld aan verschillende vloeistof zoals: lotions, zoutwater, alcohol, chloor waarbij deze vloeistoffen geen invloed hebben op de kwaliteit. Het wicker draad is ook nog eens duurzaam, aangezien het recyclebaar is. Daarnaast krijg je op alle andere onderdelen 3 jaar garantie, wat zeer uniek is voor tuinmeubelen. Dit bewijst dan ook dat 4 seasons outdoor een tuinmeubel aanbiedt van een zeer hoge kwaliteit.

All weather kussens

U hoeft zich geen zorgen te maken over een regenbui wanneer u vergeten bent om de tuinkussens binnen te halen. Alle 4 seasons outdoor loungesets zijn voorzien van all weather kussens. Hierbij is het textiel waar de kussen hoezen van gemaakt zijn "water resistent", zij absorberen dus geen water. Ook het foam en het gebruikte dacron materiaal welke ervoor zorgen dat de kussens hun volume en comfort behouden na jaren zitten, zijn niet absorberende materialen. 

Onderhoudsvriendelijk

De 4 seasons outdoor loungeset Riviera is makkelijk in het onderhoud. Het frame is van aluminium, en aluminium kan niet roesten, dus daar heeft u geen onderhoud aan. Het hularo wicker, waar je 10 jaar garantie op krijgt, is van kunststof en kan daardoor niet gaan schimmelen en is dus onderhoudsvrij. De kussens zijn van all weather kwaliteit, waardoor u hier geen omkijken naar heeft. Mochten ze toch vies worden, dan kunt u de kussenhoezen eraf ritsen, waardoor u ze kunt wassen.

8 loungeset modules

De collectie van de 4 seasons outdoor loungeset Riviera bestaat uit 8 elementen die los van elkaar besteld kunnen worden. Hierdoor kunt u zelf een combinatie maken en de tuinset zo groot of klein maken als dat er op uw terras mogelijk is. Of u nu ruimte heeft voor 2 of voor 10, met de riviera modulaire loungeset komt u nooit plek te kort.

Modules 4 seasons outdoor Riviera:

  1. 2 zits bank met de arm leuning links
  2. 2 zits bank met de arm leuning rechts
  3. 1 zits centraal element
  4. Lig element (145x116cm)
  5. Living chair/ fauteuil
  6. Voetenbank
  7. Koffietafel (70x120cm)
  8. Tuinstoel/ dining stoel