• Laagste prijsgarantie
 • Snelle levering

Delgado

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

4 seasons outdoor tuinset Delgado

De Delgado is een moderne tuinset die wordt gekenmerkt omdat hij gestroomlijnd is. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de armleuning die laag begint en hoog naar achteren oploopt. Daarnaast zie je een gestroomlijnde overloop tussen het zitvlak en de poten waar de tuinset op rust. Dit wordt gerealiseerd door het platte en fijne Hularo wicker. Bij 4 seasons outdoor noemen ze deze kleur pebble wicker. Het is een wicker draad die veel verschillende kleuren draagt zoals wit, grijs en bruin. Hierdoor krijgt hij een kleur die je op de bergpaden kan tegen komen in Frankrijk, Zwitserland, Italië of Oostenrijk. Van afstand oogt hij licht grijs en wanneer je het draad van heel dichtbij gaat bekijken, dan kan je de andere kleuren zien. De Delgado wordt geprezen door zijn zitcomfort en zijn lichte maar zeer stevige frame. Hij voelt enorm degelijk aan en heeft een lange levensduur.

Wat zeggen anderen over de Delgado

"Modern, strak en minimalistisch. Mooi dat hier niet van dat grove wicker op zit. Wat een mooie kleur, hij zit lekkerder dan ik had verwacht. Fijn dat ik mijn eettafel met de tuinset kan combineren, omdat je ook tuinstoelen kan kopen van Delgado. Hij voelt kwalitatief erg sterk aan en fijn dat hij onderhoudsvriendelijk is met de all weather kussens die erop zitten en dat het kunststof wicker onderhoudsvrij is". Wat kenmerkend is bij de Delgado is dat hij de uitstraling heeft van een hele modern set met een warme grijze kleur.

Service en garantie

Als officiële dealer van 4 seasons outdoor hebben wij veel voordelen. Zo kunnen wij je alle details vertellen over de delgado, de gebruikte materialen en de details over alle modellen van 4 seasons outdoor. Wij zijn opgeleid door het team van 4SO, zodat wij alle ins en outs weten. Naast de goede product informatie profiteren wij ook van goedkope verkoopprijzen, waardoor je nooit te veel betaalt. Om de service hoog te houden bieden wij gratis verzending aan en hebben wij alle modellen op voorraad. 

Er wordt garantie geboden vanuit 4SO. Zo krijg je standaard 3 jaar garantie op alle onderdelen en krijg je 10 jaar garantie op het Hularo wicker. Elke set wordt gratis thuis bezorgd binnen Nederland en België. Mocht je willen dat hij bij je vakantie huis ergens anders in Europa bezorgd moet worden, dan zullen wij samen de mogelijkheden bespreken.

10 tuinset modules

Het is een modulaire set die je eindeloos kan combineren en die de mogelijkheid biedt om je hele tuin en terras in dezelfde stijl in te richten. Je kan namelijk naast de tuinset ook nog de Dining lijn nemen met tuinstoelen, tuintafel, ligbed of barkruk.

Modules 4 seasons outdoor Delgado

Tuinset

 • 2.5 zits bank
 • Fauteuil
 • Koffietafel/ salontafel (110x60x40cm)
 • Voetenbank
 • Ligbed

Dining

 • Tuinstoel met armleuning
 • Tuinstoel zonder armleuning
 • Stapelbare stoel
 • Tuintafel (90x90x76cm)
 • Barkruk