• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Chester

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

  1. Op voorraad
    Speciale prijs  259,- Normale prijs € 311,00
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

4 seasons outdoor Chester

De Chester Dining zorgt voor een warme sfeer op je terras en is een ware verrijking voor je tuin. De warme uitstraling komt door het wicker in de kleur pure. De pure is de meest verkochte kleur wicker van 4SO en dit komt door de natuurlijke uitstraling. Het wicker is van zeer hoog kwaliteit en hierop krijg je 10 jaar garantie op de kleur echtheid. De kleurechtheid van de Chester wordt gegarandeerd, omdat de draad volledig is doorgekleurd. Dit kan je eventueel ook zien bij ons in de showroom, waarbij wij een monster hebben waarop dit te bezichtigen is.
 

Vlechtwerk

Het vlechtwerk van de Chester is gevlochten om een aluminium frame. Doordat het frame van de Chester van aluminium is zal dit niet roesten en lang meegaan. Daarnaast zorgt het ervoor dat de stoelen en de tafel ligt van gewicht blijven en zodoende makkelijk te verplaatsen zijn. Tijdens het verplaatsen van de Chester stoelen bestaat er altijd kans op schade. Zowel als de vloer, als aan de stoel. Dit wordt voorkomen door de beschermdoppen die geplaatst zijn onder de stoelen. Op deze manier wordt de levensduur van de stoelen, als van de vloer verlengt.


Kussens

De kussens die bij de Chester horen zijn van all weather kwaliteit. Water loopt hierbij door het speciale Quick Dry Foam heen, terwijl het Dracon, stof, ervoor zorgt dat het kussen in model blijft. Zo behoud je de stevigheid in het zitkussen. De hoes van de Chester dining heeft een waterafstotende werking en is door het van hoge kwaliteit zijnde Olefin zacht en sterk. Dit zorgt voor zitcomfort, zodat je de hele zomer buiten kan zitten. 

 

Bistro tafel

Een goed bijpassende tafel voor de Chester stoel is de Victoria tafel. Dit is een tafel van 77 cm hoog en 74 cm in doorsnede. Bij de tafel krijg je een glasplaat, deze is gehard veiligheidsglas en zodoende 5 keer sterker dan normaal glas. Het voordeel van veiligheidsglas is, mocht je er op vallen dan zal het glas in duidend stukjes breken, waardoor je niet met grote scherven te maken hebt.