• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Collecties

Elke 4 seasons outdoor tuinmeubel serie bestaat uit meerdere modellen. Klik op de serie die je mooi vindt en kijk waar deze serie uit bestaat. Zo bestaat de Kingston loungeset serie uit 12 elementen. Deze elemeten kan je eindeloos met elkaar combineren, waar door je dus zelf kan bepalen hoe groot of klein je loungeset gaat worden. Ben je speciefiek op zoek naar een 4 seasons outdoor model, maar kan je deze niet vinden? neem dan even contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen. Of bezoek de officiele 4 seasons outdoor showroom in Naarden aan de Amsterdamsestraatweg 7B.

4 seasons outdoor kingston loungeset
4 seasons outdoor polo teak loungeset
4 seasons outdoor cava teak loungeset
4 seasons outdoor galaxy loungeset
4 seasons outdoor cayman loungeset
4 seasons outdoor edge loungeset
4 seasons outdoor edge living loungeset
4 seasons outdoor lodge
4 seasons outdoor valentine cosy dining
4 Seasons Outdoor Indigo
4 seasons outdoor indigo
4 seasons outdoor elite loungeset
4 seasons outdoor del mar
4 seasons outdoor sussex
4 seasons outdoor quote loungeset
4 seasons outdoor cosmo loungeset
4 seasons outdoor brighton
4 seasons outdoor premium loungeset
4 seasons outdoor avignon
4 seasons outdoor tivoli loungeset
4 seasons outdoor somerset
4 seasons outdoor mambo
4 seasons outdoor hugo
4 seasons outdoor brighton
4 seasons outdoor barbados
4 seasons outdoor curve
4 seasons outdoor madoera
4 seasons outdoor luton
4 seasons outdoor castillo
4 seasons outdoor beach house
4 seasons outdoor valentine
4 seasons outdoor buckingham
4 seasons outdoor wales
4 seasons outdoor chester
4 seasons outdoor aberdeen
4 seasons outdoor olivia
4 seasons outdoor loire
4 seasons outdoor largo loungeset
4 seasons outdoor largo
4 seasons outdoor plaza
4 seasons outdoor resort
4 seasons outdoor maison tuinset
4 seasons outdoor nexxt
4 seasons outdoor sentosa
4 seasons outdoor summit tuinstoelen
4 seasons outdoor atrium
4 seasons outdoor belle
4 seasons outdoor bellini
4 seasons outdoor icon teaktafel
4 seasons outdoor tafel
4 seasons outdoor cricket tuintafel
4 seasons outdoor diva tuintafels
4 seasons outdoor cool tafels
4 seasons outdoor parasols
4 seasons outdoor parasolvoet
4 seasons outdoor sierkussens
4 seasons outdoor schoonmaakmiddelen

Over 4 seasons outdoor

in het begin van de jaren 90 is 4 seasons outdoor begonnen met het importeren van teak hout en rotan tuinmeubelen vanuit Java in Indonesië. Hierbij werkte ze intensief samen met 2 grote fabrieken, waarna ze in 2002 de grote stap namen om hier gedeeltelijk eigenaar van te worden. Tegenwoordig worden er alleen nog maar (4SO) 4 seasons outdoor tuinmeubelen geproduceerd in deze fabrieken en hebben zij dus alles in eigenhand. Van de inkoop van grondstoffen tot de kwaliteitscontrole voordat de tuinmeubelen de fabriek verlaten. In 2000 is 4 seasons outdoor zich specifiek gaat richten op kunststof wicker. Tegenwoordig produceren ze dermate goede kwaliteit "hularo" wicker, dat ze hier 10 jaar garantie op geven. 

10 jaar garantie

Garantie is belangrijk en 4 seasons outdoor komt hierin tegemoet door je 10 jaar zekerheid te geven. Zo krijg je op elke loungeset 10 jaar garantie op het "Hularo" wicker. U kunt uw tuinset dus het hele jaar buiten laten staan, zonder dat u zich hier zorgen over hoeft te maken. Daarnaast krijg je op alle andere onderdelen standaard 3 jaar garantie. Dit is zeer lang, aangezien de meeste merken geen garantie geven of slecht 1 a 2 jaar.

Hularo wicker

Al het vlechtdraad op de tuinsets van 4 seasons outdoor is van Hularo. Hularo is syntetisch wicker wat betekend dat het een kunststof draad is. Echter is dit draad van een dermate hoge kwaliteit dat hij kleurvast is, uv bestendig, water bestendig en droogt het niet uit. Zo is het hularo wicker uitvoerig blootgesteld aan onder andere uv licht, zoutwater, lotions, alcohol en chloor. Dit heeft het allemaal doorstaan, waardoor ze 10 jaar garantie geven op het wicker. Een ander voordeel van hularo wicker tegen over ander kunststof wicker, is dat het een hele natuurlijk kleur heeft. Daarbij is het ook nog eens 100% recyclebaar.

All weather tuinkussens

Een tuinset van 4 seasons outdoor is altijd voorzien van all weather kussens. De gebruikte materialen zijn water resistent, wat betekend dat zij geen water absorberen. Door de hoge kwaliteit Olefin en Tex die gebruikt wordt in de kussenhoezen, blijven de kussens lekker zacht aanvoelen. Het zitcomfort wordt daarnaast gegarandeerd door het gebruikte foam en Dacron. Hierbij zorgt het Dacron dat het kussen altijd weer in het juiste volume terugkeert. Een heerlijke zitplet is hierdoor jaren gegarandeerd.

Twitchell high-quality textilene

4SO gebruikt ook voor bepaalde loungeset en tuinset modellen twitchell high-quality textinele (and Leisure Tex). Dit is een hoogwaardig product wat over de hele wereld wordt verkocht. Het wordt in de wereld veel gebruikt voor zonneschermen, omdat het water resistant is en makkelijk in gebruik. 4 seasons outdoor heeft dit product verder ontwikkelt en heeft hier leisure Tex aan toegevoegd. Hierdoor is het product kleurvast en beter bestand tegen invloeden van het weer.

Stainless steel

Stainless steel wordt ook vaak gezien als roest vrij staal. 4 seasons outdoor gebruikt dit staal voor meerdere loungesets in combinatie met aluminium en wicker. Stainless steel is een staal soort met een laag koolstofgehalte, daarnaast bevat het 10% of meer chroom. Deze combinatie zorgt voor het unieke corrosie weerstandige karakter. Roestvorming zal dus niet snel plaatsvinden. Mocht het plaatsvinden, dan is dit te bewerken met 4 seasons outdoor stainless steel rust preventer.

4 seasons outdoor dealer

Wij zijn een officiële dealer van 4 seasons outdoor, wat meerdere voordelen met zich mee brengt. Als officieel verkooppunt, kunnen wij alle tuinmeubelen van 4 seasons outdoor verkopen en vind je bij ons dus het volledige assortiment. Hebben wij een groot deel van het tuinmeubel assortiment in onze showroom staan en krijgen wij de scherpste prijzen. Ons deskundige personeel is uitgebreid getraind door 4 seasons outdoor, zodat zij alles kunnen vertellen over de verschillende tuinsets en loungesets en de gebruikte materialen. Daarnaast bieden wij gratis verzending aan binnen Nederland en België. Een snelle levering vinden wij belangrijk, waarbij het ook mogelijk is om op 1 bepaalde datum af te spreken. Wil je graag je 4 seasons outdoor tuinset buiten Nederland of Blegie ontvangen, dan is dit mogelijk. Neem daarvoor wel contact met ons op.

4 Seasons Outdoor kopen?

Sinds de jaren 90 heeft 4SO veel ervaring opgedaan en daarbij de kwaliteit verdeelt over meerdere tuin meubelen. 4 seasons outdoor heeft een groot assortiment, waardoor er altijd wel een model tussen zit die op jouw terras past of in jouw tuin. Veel loungesets en tuinsets zijn modulair. Dit houdt in dat de verschillende onderdelen met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hierbij heb je dus zelf de keuze, om je tuinset samen te stellen. Waar ben jij naar opzoek.

  • Loungeset
  • Lounge dining
  • Tuinset
  • Tuintafel
  • Tuinstoel
  • Fauteuil
  • Ligbed
  • Beachhouse
  • Parasol